VREEMD IN DE MEENT

image.jpeg

Project in Zoeterwoude. Mijn aandeel bestond uit een vijftiental kleine schilderijen, ter plekke geschilderd in Zoeterwoude, vanuit de woningen van Zoeterwoudenaren, Ik schilderde het uitzicht van mijn gastvrouw/-heer, had ter voorbereiding uitgebreid contact met hen en probeerde even een beetje door hun ogen te kijken.

IJSFORMATIES - Den Haag

image.jpeg

22/6; Ik kijk met veel plezier terug op drie mooie optredens met Carolien Devilee: veel belangstelling, positieve reacties.

13/6; Op 21 juni presenteren wij drie maal ons project IJSFORMATIES. Dit zal gebeuren op het adres: Raamweg 45 in Den Haag op zondag 21 juni op de volgende tijdstippen: 11.00 - 12.30 uur, 14.00 - 15.30 uur en s'avonds om 19.30 - 21.00 uur. Wilt u komen? Graag opgeven bij info@caroliendevilee.nl
januari/'15: Componiste Carolien Devilee (Leiden) en ik werken samen aan het project "IJsformaties", dat medio juni 2015 in Den Haag gepresenteerd zal worden. Onze werkwijze is als volgt: Carolien laat zich inspireren door mijn arctische schilderijen voor haar  compositie "IJsbergen". En op mijn beurt, luisterend naar haar compositie op de piano, werk ik verder aan verbeelding van mijn geschilderde ijsbergen.